Publicat la: 29.05.2019. 18:13 / 562 views

INDEMNIZAŢII URIAŞE LA COMPANIA DE APĂ. CONSILIERII PNL REACŢIONEAZĂ

Consilierii judeţeni ai PNL au ridicat astăzi, în cadrul şedinţei ordinare a lunii mai, problema indemnizaţiilor luate de membrii Consiliului de Administraţie al Companiei de Apă, despre care susţin că depăşesc 50 de mii de lei pentru o singură persoană. În acelaşi timp, s-a ridicat problema calităţii apei şi a instalaţiilor.

companiaAstăzi a avut loc şedinţa ordinară a lunii mai la Consiliul Judeţean. În plen, consilierii judeţeni PNL au ridicat problema sumelor mari primite de membrii Consiliului de Administraţie al Companiei de Apă, comparativ cu calitatea apei şi a instalaţiilor din judeţ.

Preşedintele Consiliului Judeţean a luat act de punctul de vedere al consilierilor judeţeni PNL.

Consilierul judeţean PNL, Emilia Babiuc, îşi motivează intervenţia prin faptul că sumele la care a făcut referire şi de care beneficiază membrii Consiliului de Administraţie al Companiei de Apă sunt la limita maximă, unii dintre membri încasând şi 50 de mii de lei.

De un an, Compania de Apă este condusă de Simona Săvulescu, cea care a lucrat în Primăria Buzău în funcţia de consilier personal al primarului. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!