Publicat la: 24.11.2019. 14:11 / 708 views

“ÎNDEMN PE TOȚI BUZOIENII SĂ IASA LA VOT”. CONSILIERUL JUDEȚEAN ADRIAN ZOICAN, APEL PENTRU PREZENȚA LA URNE

Consilierul Judetean Adrian Zoian a votat in jurul orelor pranzului, la sectia amenajata in gradinita din cartierul Orizont. Medicul a precizat ca a optat pentru un sef de stat care sa lupte pentru romani. De asemenea, liberalul a facut apel, pentru o prezenta cat mai mare a buzoienilor la urne.

zoicanÎn jurul orelor prânzului și-a exprimat sufragiul consilierul județean Adrian Zoican. Venit la urne cu soția, medicul a votat la secția amenajată în grădinița din cartierul Orizont și  zăbovit doar câteva secunde în cabina de vot. La ieșire, a făcut un apel către buzoieni, în speranța că aceștia vor ieși în număr cât mai mare la urne.

Medicul buzoian a estimat că prezența la urne, cel puțin la nivel de județ, va fi comparabilă cu cea din turul întâi, în ciuda vremii urâte.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!