Publicat la: 09.03.2021. 19:30 / 1.053 views

INCIDENT DE 8 MARTIE, LA SALA C.S.S. BUZĂU. O MAMĂ ACUZĂ CĂ AR FI FOST AGRESATĂ DE UN ANGAJAT

Incident, aseară, la una dintre sălile Clubului Sportiv Școlar din Buzău. Un gest firesc de 8 Martie s-a transformat într-un scandal între o mamă și un angajat al C.S.S. Femeia, care a mers să ofere flori din partea elevelor pentru antrenoarele de volei, susține că a fost agresată fizic și verbal de un muncitor. De cealaltă parte, angajatul declară că, dimpotrivă, el a fost cel agresat și că soțul femeii l-ar fi amenințat. 

css 7 css 5

Totul s-a întâmplat aseară, într-una din cele două săli de la Clubul Sportiv Școlar, unde se desfășurau mai multe antrenamente. Mama unei eleve de la volei a mers la sală, cu gândul de a le oferi buchete cu flori antrenoarelor, din partea tuturor copilelor, la începutul antrenamentului. Polițistul local aflat în post a făcut triajul epidemiologic și i-a permis femeii să intre în holul sălii de sport, având și acordul profesoarelor. Apoi, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

Pentru femeie, fostă elevă la C.S.S. Buzău și fostă componentă a echipei naționale de volei, ziua de 8 Martie din acest an a rămas cu un gust amar.

La o parte din incident a asistat și directorul adjunct al instituției, antrenor de baschet.

În urma incidentului de aseară, femeia a depus plângere la secretariatul C.S.S., iar directorul clubului a dispus convocarea comisiei de disciplină.

În replică, angajatul acuzat susține că, dimpotrivă, el a fost cel agresat de femeie și că reacția sa a fost pentru respectarea regulilor impuse de pandemie. Mai mult, muncitorul precizează că, tot aseară, la ceva timp după incident, soțul femeii, venit să-și ia fiica de la antrenament, l-ar fi amenințat, motiv pentru care a și sunat la Poliție. (Mihai Bunăziua)

Exista 3 Comentarii
Ce spun vizitatorii:
  1. eduard spune:

    Oficial s-a constat că violența nu a existat.Imi rezerv dreptul de a face plângere penală împotriva reclamantei, fiind vorba de 2 capete de acuzare.

  2. Andreea cucu spune:

    Dacă eu sau soțul meu îl agresăm pe acest domn,in primul rând aveam amândoi dosare penale,domnul era in spital și cazul nu ajungea in presa.Camerele de luat vederi au confirmat spusele mele ca am fost agresată fizic de el…nu susținem violenta asupra nimănui si pentru asta voi merge mai departe ca acest domn sa nu mai agreseze și pe viitor pe altcineva.

  3. Eduard spune:

    Accesul femeii a fost permis doar în curtea scolii.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!