Publicat la: 14.01.2021. 18:23 / 216 views

ÎNCEPUT DE CAMPANIE RATAT. CENTRUL DE VACCINARE DE LA MONTEORU NU VA FI GATA LA TIMP

Cu o zi înainte de declanșarea celei de-a doua etape a campaniei naționale de vaccinare anti-covid, comuna Merei nu are Centru de vaccinare. Centrul de vaccinare, care ar fi trebuit să fie amenajat în Sala de Sport din stațiunea Sărata Monteoru, a fost destinat să asigure vaccinarea locuitorilor din patru comune.

sala sport MereiReprezentantul Primăriei Merei susține că nu sunt bani pentru amenajarea Centrului, conform cerințelor Direcției de Sănătate Publică Buzău și că au solicitat fonduri de la Guvern, prin Prefectura Buzău.

Încă nu s-a primit niciun leu pentru amenajarea locației, așa că, mâine, pe 15 ianuarie, nu va exista nici Centrul de vaccinare iar cetățenii care au acceptat să se vaccineze vor trebui să aștepte, nu se știe cât timp.

Decidenții din Primărie estimează că, din momentul în care ar primi banii pentru amenajare, Centrul de vaccinare anti-covid ar putea fi funcțional în 10 – 12 zile.

În același timp, aceștia cred că ar fi normal ca toate cele patru comune arondate să participe solidar la finanțarea amenajărilor și a dotărilor necesare.

Conform unor previziuni, la Centrul de vaccinare anti-covid de la Sărata Monteoru ar trebui ca, în această a doua etapă, să fie vaccinate aproximativ 10.000 de persoane. (Corneliu Floriceanu)

Link video

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!