Publicat la: 09.09.2019. 18:21 / 354 views

ÎNCEPUT DE AN ŞCOLAR LA COLEGIUL TEHNIC. ELEVII DE PREGĂTESC DIN CLASA A IX-A PENTRU PRACTICA ÎN PORTUGALIA

Emoţii multe la început de an şcolar au avut şi bobocii de la Liceul Tehnic. După ce au făcut cunoştinţă cu diriginţii şi cu restul profesorilor, liceenii au aflat şi primele informaţii depre proiectul de practică în Portugalia. Chiar dacă în clasa a X-a, doar jumătate se vor îmbarca spre Portugalia, acum cu toţii s-au declarat hotărâţi să treacă testele.

tehnic 1Astăzi a fost o zi plină de emoţii şi pentru elevii Liceului Tehnic. După ce s-au aşezat în bănci, unele dintre primele informaţii pe care le-au primit au fost cele privitoare la practica din clasa a X-a din Portugalia.

Diferenţa faţă de anii trecuţi este aceea că acum se ţine cont în mod special şi de numărul de absenţe dar şi de mediile obţinute în clasa a IX-a, nu doar în clasa a X-a.

La final, doar jumătate dintre elevii din fiecare clasă vor pleca în Portugalia. Cu toate acestea, astăzi cu toţii s-au arătat interesaţi de proiect.

Liceul Tehnic este singura unitate de învăţământ din Buzău care, graţie unui proiect pe fonduri europene, asigură practica elevilor de clasa a X-a în Portugalia, la standarde europene. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!