Publicat la: 16.03.2018. 19:18 / 772 views

ÎNCEPE SIMULAREA BACALAUREATULUI PENTRU PESTE 6.500 DE TINERI BUZOIENI

A venit rândul şi viitorilor absolvenţi de liceu să susţină testări. De luni, peste 6.500 de tineri buzoieni vor fi angrenaţi în probele scrise ale simulării examenului de bacalaureat. Cu excepţia testării din ultima zi, simularea va fi susţinută atât de elevii de clasa a XII-a, cât şi de cei de clasa a XI-a.

simulare siteDupă ce au trecut de prima parte a examenului oficial de bacalaureat, respectiv de probele de competenţe, viitorii absolvenţi de liceu au în faţă acum o testare importantă. Ei vor susţine probele scrise în cadrul simulării bacalaureatului. Emoţii vor avea şi elevii din clasa a XI-a.

La finalul lunii, odată cu aflarea rezultatelor, profesorii şi elevii vor mai avea la dispoziţie doar două luni pentru a îmbunătăţii cunoştinţele la disciplinele de examen.

Simularea bacalaureatului începe luni, cu testarea scrisă la limba şi literatura română, continuă miercuri, cu proba obligatorie a profilului, pentru ca joi doar elevii de clasa a XII-a să susţină un test la o disciplină aleasă de ei. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!