Publicat la: 09.05.2018. 18:24 / 1.363 views

ÎNCEPE ASFALTAREA STRĂZILOR DE PĂMÂNT. LUCRARILE SE EFECTUEAZA PE 5 LOTURI

Astăzi au început lucrările de pregătire şi la strada Căpitan Laurenţiu Purcherea. Este cea de-a patra stradă din lotul 3 din 5, în care au fost împărţite străzile de pământ din Buzău. Primăria insistă ca firma care a câştigat licitaţia să lucreze concomitent pe toate cele 5 fronturi de lucru, conform clauzelor contractuale.

lucrari strada 4Cel mai important şantier din Buzău la această oră este cel din Bariera Ploieşti, unde se lucrează zi şi noapte pentru pregătirea evenimentelor internaţionale din 16 -17 mai.

În paralel, se lucrează şi la pregătirea pentru asfaltare a celor 43 de străzi de pământ din oraşul nostru.

În prezent, străzile Haiducului, Izlazului, Cercului, Morilor şi Siriului, din lotul 3 şi pe Liliacului şi Cimbrului din lotul 4, sunt în plină pregătire pentru următoarea etapă, cea de asfaltare.

De curând, utilajele au pătruns şi pe strada Căpitan Laurenţiu Purcherea pentru lucrări de săpături, balastări şi compactări, pregătire a carosabilului absolut necesară înainte de asfaltare.

Constructorul nu a prezentat încă un grafic concret privind executarea lucrărilor din cele 5 loturi de străzi de pământ, dar Primăria va monitoriza permanent stadiul de progres.

După evenimentele din 16-17 mai, societatea Urbis Serv va începe să asfalteze cele 7 străzi de pământ pregătite încă din iarnă

De asemenea, Aleea Sporturilor va fi frezată şi asfaltată în întregime, tot după această dată. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!