Publicat la: 10.07.2020. 17:53 / 1.045 views

ÎNCEPE AMENAJAREA IAZULUI MORILOR. LUNI SE VA DESCHIDE ȘANTIER PE STRADA FRĂSINET

Prima etapă a unuia dintre cele mai ample proiecte edilitare ale Buzăului  va debuta luni, 13 iulie. Lucrătorii de la Urbis vor începe decopertarea canalului Iazul Morilor de pe strada Frăsinet. De-a lungul lui va fi amenajată o zonă de promenadă și agrement pentru buzoieni.

iazul moriiDe lunea viitoare vor începe lucrările de amenajare a Iazului Morilor, pe porțiunea de pe strada Frăsinet.

În întregime, proiectul edilitar de amenajare a Iazului Morilor este unul extrem de complex, care se va întinde pe o suprafața mare și care a fost conceput să creeze o seamă de beneficii locuitorilor orașului.

Luni va începe prima fază a proiectului care constă în decopertarea canalului între rondul cu avion și biserica de pe strada Frăsinet.

Aici va fi amenajată o zonă de agrement, de-a lungul canalului cu apă curgătoare.

Iazul Morilor a fost atestat documentar în anul 1525 și face parte din istoria orașului, fiind leagănul civilizației buzoiene. (Corneliu Floriceanu)

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. Puia Cristina spune:

    Buna seara. O fi bun si frumos proiectul pe care il incepeti dar unde vom parca masinile si pe timpul lucrarii si ulterior? Sunt f.multe parcate in dreptul fostelor garaje

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!