Publicat la: 07.08.2019. 18:35 / 778 views

ÎNCEP REPARAŢIILE LA PODURI. TOMA: “AM FOST ŞI LA DĂNCILĂ. MI-A PLĂCUT”

Lucrările de reabilitare la podul Marghiloman şi la podul Metalurgica vor începe săptămâna viitoare. Este anunţul primarului Constantin Toma, care a declarat că, în regim de urgenţă, a fost semnat un contract cu o firmă de construcţii. Investiţia demarează cu bani din bugetul local, în aşteptarea fondurilor de la Guvern. Pentru a obţine ajutor financiar, Toma a mers şi la premierul Dăncilă.  

pod romet 2 pod marghiloman lucrari 1

La mai bine de o lună şi jumătate de la prăbuşirea unei părţi din podul Marghiloman, Primăria decide să înceapă lucrările în regim de urgenţă, cu fonduri de la bugetul local, inclusive pentru reabilitarea podului Metalurgica. Edilul-şef Constantin Toma a anunţat că a fost semnat deja un contract cu un constructor şi că lucrările ar urma să demareze săptămâna viitoare.

La două zile de la incidental din iunie, Comitetul Judeţean de Situaţii de Urgenţă a solicitat bani de la Guvern, însă nu a fost încă aprobată cererea autorităţilor buzoiene. Motiv pentru primar să meargă la premierul Viorica Dăncilă.

Primarul susţine că ar fi primit asigurări că vor fi alocaţi şi banii de la Guvern, dar că a dispus, între timp, începerea investiţiei din fonduri locale.

Surse din Primărie ne-au prezizat că firma cu care s-a semnat contractual de execuţie este societatea buzoiană Troia Construct, cunoscută pentru lucrările numeroase la lăcaşuri de cult şi alte construcţii de poduri şi drumuri din judeţ. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!