Publicat la: 10.09.2019. 17:30 / 479 views

ÎNCEP LUCRĂRILE LA TERENUL DE ATLETISM. A FOST DESEMNATĂ FIRMA CARE VA EXECUTA LUCRĂRILE

De mai bine de 10 ani, mai ales în preajma campaniilor electorale, municipalitatea buzoiană promite că terenul de atletism de la ieşirea din oraş va fi refăcut. Ieri, s-a întâmplat minunea: procedurile de atribuire a licitaţiei s-au încheiat, a fost desemnată firma care va executa lucrările, acestea urmând să înceapă curând. Edilii promit că la vară va fi gata.

stadion atletism 1Proiecte de refacere a complexului sportiv de “la fabrica de lapte” au tot existat, de mai bine de 10 ani. Ele apar cu titlul de promisiuni, mai ales în preajma campaniilor electorale, dar dispar la fel de misterios, dupa alegeri.

Rând pe rând, mai toţi edilii de frunte au promis, au venit cu planuri şi finanţări, dar nu s-a întâmplat nimic. Deocamdată.

De curând, dinspre primărie a apărut o altă promisiune: s-a încheiat licitaţia, a fost desemnată firma care va executa lucrările, treaba va începe curând. Cât de curând nu se ştie, pentru ca rezultatul licitaţiei poate fi contestat iar dosarul să fie plimbat din birou în birou, până îşi va pierde urma.

Edilul şef promite că stadionul de atletism va fi printre cele mai frumoase şi moderne din ţară.

Deocamdată, complexul situat la ieşirea din oraş a devenit aproape impracticabil, mai ales după ploaie, pentru că  pista de alergare este din zgură. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!