Publicat la: 09.05.2019. 18:20 / 826 views

ÎNCEP LUCRĂRILE LA BRĂTIANU. ŞI BLOCUL OPERATOR DE LA SPITAL INTRĂ ÎN REABILITARE

Veşti bune dinspre Consiliul Judeţean. Săptămâna viitoare încep lucrările de renovare a clădirii în care a funcţionat Spitalul Brătianu. De asemenea, la Spitalul Judeţean, Blocul Operator va intra în lucrări de reabilitare şi dotare.

bratianuPreşedintele Consiliului Judeţean Buzău, Petre Emanoil Neagu a anunţat astăzi că de săptămâna viitoare vor începe lucrările propriu-zise la clădirea în care a funcţionat Spitalul Brătianu şi care va fi transformată în centru muzeal.

De asemenea, o altă veste bună este că la Spitalul Judeţean, Blocul Operator va intra în rerenovare. Aici inclusiv dotările vor fi schimbate cu aparatură de ultimă generaţie. Preşedintele Neagu a explicat astăzi de ce au întârziat procedurile în acest caz.

În curând, tot la Spitalul Judeţean vor începe şi lucrările de extindere a Unităţii de Primiri Urgenţe, dar şi de reabilitare a secţiilor exterioare. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!