Publicat la: 31.05.2018. 18:37 / 5.275 views

ÎNCEP ASFALTĂRILE ÎN JUDEŢ. ANUNŢUL A FOST FĂCUT DE PREŞEDINTELE CJ

Veste bună pentru şoferi şi nu numai. În această vară, Consiliul Judeţean Buzău va asfalta, din bani proprii, peste 60 de kilometri de porţiuni de drum în zonele cu probleme din judeţ. S-a finalizat licitaţia, contractul a fost semnat, astfel că în scurt timp se va trece  la treabă. Preşedintele CJ,  Petre Emanoil Neagu,  a explicat că lucrarea se va face cu tot cu infrastructură, nu doar cu covor asfaltic.

asfaltare judet 4Anul acesta a expirat contractul vechi pe care Consiliul Judeţean l-a avut pentru asfaltarea din judeţ, astfel că procedurile pentru încheierea altuia  au fost reluate.

Chiar în urmă cu câteva zile, noul contract, ce va fi valabil pentru următorii 3 ani, a fost semnat, astfel că în perioada următoare se vor începe lucrările de asflatare în zonele cu probleme din judeţ.

Petre Emanoil Neagu a explicat că vizate sunt mai multe zone, printre care şi zona Vulcanilor Noroioşi, zona Berca, dar şi Padina sau Ruşeţu.

Neagu a dat asigurări că în acest an vor începe lucrările şi la DJ 203 K, însă acest lucru se va întâmpla aproape de finalul verii pentru a nu perturba şi mai mult zona podului de la Mărăcineni.

(Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!