Publicat la: 13.01.2020. 19:50 / 559 views

INCENDIU PROVOCAT DE O LUMÂNARE. LOCATARII UNUI BLOC AU FOST EVACUAȚI

Pompierii au intervenit duminică dimineața pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un apartament situat pe strada Lalelelor, din municipiul Râmnicu Sărat. A fost necesară evacuarea mai multor locatari pe durata intervenției. O conductă de apă s-a spart, inundând apartamentele de la etajele inferioare. Ancheta pompierilor a descoperit că incendiul a izbucnit de la o lumânare lăsată nesupravegheată.

  incendiu rm sarat 2  incendiu rm sarat

Duminică, o femeie a sunat la 112 și a anunțat că apartamentul său, situat la etajul al doilea al blocului, a luat foc. Flăcările ar fi izbucnit în bucătărie. La scurti timp, pompierii din oraș s-au deplasat la fața locului cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și cu o ambulanță SMURD.

Incendiul a izbucnit în bucătărie și a fost localizat înainte de a se extinde și la celelalte încăperi. Flăcările au distrus o conductă de apă, provocând inundarea apartamentelor de la etajul întâi și parter, de pe coloană. Șase persoane, printre care și un minor, au fost evacuate pe durata intervenției. O persoană care a suferit un atac de panică a primit îngrijiri medicale din partea echipajului SMURD.

În urma anchetei pompierii au stabilit că incendiul a izbucnit din cauza unei lumânări lăsată nesupravegheată. Mai exact, proprietara apartamentului a aprins lumânarea și a plecat la biserică. În momentul în care s-a întors și-a găsit apartamentul distrus de flăcări. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!