Publicat la: 13.04.2017. 18:32 / 2.521 views

INCENDIU PE BULEVARD. FLĂCĂRILE AU IZBUCNIT DE LA O LUMÂNARE

Un apartament situat la etajul 2 al blocului 8 de pe bulevardul Nicolae Bălcescu a ars în această dimineaţă, focul pornind, cel mai probabil de la o lumânare lăsată aprinsă în zona balconului. Alertaţi de fumul dens, vecinii au sunat la 112. Pompierii au reuşit să stingă flăcările înainte de a se extinde şi la celelalte apartamente.

incendiu blocFocul a izbucnit în această dimineaţă la etajul 2 al blocului 8 de pe bulevardul Nicolae Bălcescu. Vecinii au văzut fumul dens şi au alertat imediat forţele de intervenţie.

Proprietara apartamentului era la biserică în momentul izbucnirii incendiului, iar uşa era încuiată. Din acest motiv, pompierii au fost nevoiţi să pătrundă în apartament pe geam.

Pompierii au reuşit să limiteze incendiul înainte ca flăcările să se extindă la apartamentele vecine. Se pare că incendiul a izbucnit de la o lumânare lăsată nesupravegheată.

Când şi-a văzut casa în flăcări,  proprietara a suferit un atac de panică, însă nu a avut nevoie de internare în spital. Reprezentanţii ISU Buzău trag un semnal de alarmă în ceea ce priveşte utilizarea surselor de foc, mai ales în preajma Sărbătorilor Pascale. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!