Publicat la: 03.12.2018. 20:10 / 897 views

INCENDIU LA VADU PAȘII. UN BARBAT A MURIT

Un barbat in varsta de 62 de ani, din Vasu Pasii, a pierit aseara, ars de viu in propria locuinta. Pompierii i-au gasit trupul carbonizat abia dupa ce au reusit sa stinga incendiul.Vecinii inainteaza ipoteza ca focul ar fi izbucnit din cauza unei butelii.

incendiu 2  incendiu 1

Un bărbat în vârstă de 62 de ani, din comuna buzoiană Vadu Pașii, a pierit aseară ars de viu în locuința cuprinsă de flacări.

Nimeni nu știe de la ce a pornit incendiul ce a mistuit casa cu o suprafața de aproximativ 80 de metri pătrați, situată în comuna Vadu Pașii. Vecinii spun că incendiul ar fi putut izbucni din cauza unei butelii pe care omul o folosea pentru a se încălzi.

Pompierii au deplasat imediat la fața locului două autospeciale de stingere cu apă și spumă, însă, la sosirea acestora, casa ardea generalizat.

(Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!