Publicat la: 02.03.2018. 19:27 / 1.238 views

INCENDIU LA SĂRATA MONTEORU. O FEMEIE DE 52 DE ANI A MURIT INTOXICATĂ CU FUM

Sfârşit cumplit pentru femeie de 52 de ani. A murit arsa de vie în propriul pat, din cauza unei ţigări. Femeia locuia într-un apartament din staţiunea Sărată Monteoru împreună cu mama ei de 73 de ani care a scăpat cu viaţă, dar este în stare critică. Vecinii au fost cei care au văzut fum ieşind din apartament şi au anunţat pompierii care au lichidat incendiul înainte să se extindă la alte apartamente.

bloc momnteoruPanică aseară într-un apartament din Sărata Monteoru. O femeie de 52 de ani a murit, iar mama sa de 73 de ani se află în stare critică după ce în apartamentul în care locuiau a izbucnit un incendiu. Vecinii s-au sesizat primii aseară când au văzut că din apartamentul celor două ieşea fum. Când au intrat în casa au găsit -o pe bătrână aproape inconştienţă, intoxicată cu fum, iar pe fiica ei carbonizată în pat. Rudele celor două spun ca victima se deplasa foarte greu din cauza unei pareze dar şi pentru că nu vedea prea bine. Pompierii sosiţi imediat la faţa locului au lichidat incendiul care se pare că a izbucnit de la o ţigară, însă pentru femeia de 52 de ani nu au mai putut face nimic.

Bătrână a fost preluată de ambulanţă şi transportată la Spitalul Judeţean unde a primit îngrijiri medicale. Medicii spun, însă, că satrea sa este critică. Pe lângă rănile provocate de arsuri, s-a descoperit că femeia suferă şi de ciroză hepatica.

Poliţiştii au deschis o ancheta pentru a stabili cauza exactă a incendiului care a dus la decesul femeii de 52 de ani. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!