Publicat la: 13.02.2017. 20:52 / 689 views

INCENDIU LA PRIVEGHI. O PERSOANĂ DECEDATĂ, ALTA RĂNITĂ GRAV

Clipe de cosmar traite de cativa localnici din Ulmeni. In timp ce asistau la un priveghi, a izbucnit un incendiu, cel mai probabil de la o lumanare. Sotul femeii decedate, un barbat de 70 de ani, a murit incercand sa scoata din casa sicriul iar fiul celor doi a fost transportat la spital, cu arsuri grave.

INCENDIUIncendiul a izbucnit chiar în momentul în care mai mulți săteni, rude, vecini și prieteni ai familiei se strînseseră la priveghiul unei femei in Ulmeni.  Flăcările au distrus întreaga locuință în ciuda intervenției pompierilor.  Soțul femeii decedate  a pierit carbonizat,  încercînd să scoată sicriul din locuință. De asemenea, fiul celor doi a suferit arsuri grave. Tînărul de 35 de ani a fost preluat de o ambulanță și transportat la spital.      

Oamenii sunt de părere că incendiul a izbucnit din cauza unor lumînări nesupravegheate. Pînă la intervenția pompierilor, au încercat să stingă focul cîțiva vecini care se aflau tot la un priveghi, la o casă din apropiere .

În urma incendiului, casa a fost distrusă complet, în ciuda intervenției pompierilor. La un moment dat, din cauza vîntului, exista posibilitatea ca focul să se extindă și la casele din jur. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!