Publicat la: 12.02.2019. 19:25 / 277 views

INCENDIU LA PODGORIA. FOCUL A FOST PUS DE LOCALNICI INCONŞTIENŢI

Incendiu de vegetaţie, aseară, la Podgoria. Focul a fost, se pare, pus de o mână criminală, existând posibilitatea extinderii la o fabrică de încălţăminte, din zonă. Din fericire, pompierii, dar şi localnicii, au intervenit la timp pentru a stinge flăcările.

incendiu 1Un banal incendiu de vegetaţie putea să se transforme într-o dramă, din cauza unor localnici inconştienţi din Podgoria. Oamenii au dat foc unei mirişti, din spatele bisericii din localitate, iar focul putea să se extindă, foarte uşor, la o fabrică de încălţăminte din zonă. Din fericire, pompierii au intervenit rapid, cu o autospecială cu apă şi spumă. De asemenea, mai mulţi localnici au participat la stingerea focului.

Pompierii recomandă evitarea folosirii focului la o distanţă mai mică de câteva sute de metri de locuinţe, zone de depozitare furaje sau liziere ale unor păduri. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>