Publicat la: 04.07.2019. 18:27 / 520 views

INCENDIU LA MONTEORU. PRINTRE PĂGUBIŢI, UN FOST PRIMAR AL MUNICIPIULUI BUZĂU

O casă, o aripă folosită ca depozit şi un garaj în care se afla un autoturism au ars, într-un incendiu, la Monteoru. Două butelii au explodat, una fiind aruncată de suflu la 60 de metri distanţă, provocând încă un incendiu, la un grajd. Pompierii s-au luptat cu focul ore în şir şi, din fericire, nu s-au înregistrat victime. Printre păgubiţi se numără şi fostul primar al Buzaului, Vasile Moraru.

incendiu 3Flăcările înalte de câţiva metri şi bubuiturile buteliilor au produs panică printre vecinii gospodăriilor afectate de incendiu. Un localnic a surprins momentul în care flăcările mistuiau casa, în ciuda intervenţiei disperate a pompierilor. Înainte să ajungă echipajele ISU, mai mulţi vecini au sărit pentru a stinge focul. Intervenţia salvatorilor a fost una extrem de dificilă, din cauza vântului puternic. Mai mult, scânteile rezultate în urma exploziei buteliilor s-au răspândit pe o rază de 60 de metri, afectând şi alte gospodării.

Printre păgubiţi se numără şi Vasile Moraru, primul edil-şef al municipiului Buzău de după revoluţie. Incendiul i-a distrus un garaj, un autoturism şi o magazie, înainte de a se extinde către proprietatea unor vecini.

Pompierii s-au luptat cu flăcările peste trei ore, intervenţia lor fiind îngreunată de vântul puternic. Din fericire, incidentul nu s-a soldat cu victime. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!