Publicat la: 04.11.2016. 18:27 / 852 views

INCENDIU DEVASTATOR LA ULMENI. O BĂTRÂNĂ ŞI-A PIERDUT VIAŢA

Un incendiu devastator s-a produs în această dimineaţă la o locuinţă din localitatea Ulmeni. O femeie care era imobilizată la pat şi-a pierdut viaţa în ciuda eforturilor vecinilor de a o scoate din casă. Oamenii au sărit cu găleţile imediat ce au văzut flăcările, însă femeia murise intoxicată cu fum. Pompierii sosiţi la faţa locului au lichidat incendiul iar acum urmează să se stabilească de unde a pornit focul.

incendiuFocul a izbucnit în locuinţa din satul Ulmeni la primele ore ale dimineţii. Oamenii au auzit trăznind, iar când au ieşit din casă au văzut flăcările uriaşe.

S-a dat imediat alarma, iar sătenii au ieşit cu găleţile să stingă focul şi să ajungă la femeia despre care ştiau că locuieşte acolo şi este imobilizată la pat.

Din păcate, bătrâna murise deja intoxicată cu fum. Localnicii sunt de părere că focul a izbucnit fie de la sobă, fie de la un scurt-circuit.

Pompierii sosiţi la faţa locului au lichidat incendiul, iar medicii legişti au constatat decesul. Pompierii urmează acum să stabilească din ce cauză a izbucnuit incendiul.

Femeia care a murit în urma incendiului era imobilizată la pat de aproape un an. Locuia singură, dar avea angajată o femeie care venea să îi aprindă focul şi să o ajute în gospodărie. În momentul izbucnirii incendiului, aceasta nu se afla la bătrână. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!