Publicat la: 06.08.2020. 18:37 / 282 views

ÎNCĂ UN VAL DE INFECTĂRI, LA BUZĂU. 39 DE CAZURI NOI DE COVID, ÎN 24 DE ORE

spital mun rm saratÎncă un val de infectări, în ultimele 24 de ore, la nivelul județului Buzău. Potrivit autorităților din sănătate, 39 de persoane au fost diagnosticate ieri cu noul coronavirus.

De la începutul pandemiei, numărul îmbolnăvirilor din județul Buzău a ajuns la 1.465, aproape 750 de cazuri reprezentând persoane vindecate și externate. În continuare, sute de buzoieni sunt în izolare sau în carantină la domiciliu.

Pentru că toate paturile destinate internării pacienților cu Covid sunt ocupate, un cinci buzoieni confirmați pozitiv, asimptomatici sau cu simptomatologie ușoară, se află în izolare la domiciliu. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!