Publicat la: 30.07.2020. 17:25 / 311 views

ÎNCĂ UN VAL DE ÎMBOLNĂVIRI, LA BUZĂU. SPITALUL CFR VA INTERNA PACIENȚI CU COVID

Autoritățile buzoiene din sănătate sunt pe cale de a rezolva o parte din criza locurilor de internare pentru pacienții cu coronavirus. Ministerul Sănătății a fost de acord ca în Spitalul CFR Buzău să fie tratați bolnavi de Covid-19. Între timp, la Buzău, a fost anunțat încă un val de îmbolnăviri: 36 de cazuri noi, în ultimele 24 de ore.

spital cfr 1Numărul persoanelor confirmate cu noul coronavirus, de la începutul pandemiei, a ajuns la 1.285, în județul Buzău. În ultimele 24 de ore, Direcția de Sănătate Publică Buzău a înregistrat 36 de pacienți confirmați cu Covid, cinci fiind testați la laboratoare private și cinci la unități sanitare din Capitală. Pacienții nou confirmați au vârste cuprinse între 10 și 89 de ani.

Aseară, Ministerul Sănătății a venit cu o veste bună pentru autoritățile din sănătate: a fost acceptată propunerea ca Spitalul CFR Buzău să interneze pacienți cu coronavirus. Un pavilon al unității va avea această destinație exclusivă.

Până astăzi, la nivelul județului Buzău, 683 de persoane au fost declarate vindecate și externate iar 35 de pacienți cu coronavirus, având comorbidități, au decedat.

La câteva zile după decesul fostului președinte al clubului HCM Buzău, autoritățile anunță oficial faptul că Ștefan Miloș era infectat cu Covid-19 și avea mielom multiplu, stadiul III, comorbiditate.  Potrivit DSP, pacientul, în vârstă de 68 ani, s-a prezentat duminică, la UPU, cu simptomatologie respiratorie severă (dispnee, fatigabilitate, febră), starea sa agravându-se, decesul survenind la câteva ore. Testul prelevat la prezentarea în UPU a arătat că Ștefan Miloș avea SARS CoV2. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!