Publicat la: 01.09.2020. 18:01 / 340 views

ÎNCĂ UN VAL DE ÎMBOLNĂVIRI. 40 DE CAZURI NOI ȘI DOUĂ DECESE

Un nou val de îmbolnăviri de coronavirus, la nivelul județului Buzău. 40 de cazuri noi au fost anunțate de Direcția de Sănătate Publică. În ultimele 24 de ore, au fost raportate și două decese în rândul pacienților infectați cu SARS-COV2.

CAZURI1SEPTDupă două  zile consecutive în care numărul îmbolnăvirilor nu a depășit cifra 15, autoritățile din sănătate anunță un noul val de confirmări, la nivelul județului Buzău. 40 de cazuri noi de coronavirus și două decese au fost înregistrate în ultimele 24 de ore.

Dintre noile cazuri, 10 sunt înregistrate la spitalul privat “Sf. Sava” din Pătârlagele, unde focarul a ajuns la 14 asistați și 6 angajați confirmați cu COVID.

În continuare, din cauza lipsei locurilor de internare în unitățile medicale din județ, zeci de buzoieni diagnosticați cu coronavirus sunt nevoiți să stea în izolare la domiciliu. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!