Publicat la: 28.07.2020. 18:38 / 475 views

ÎNCĂ UN VAL DE CONFIRMĂRI, LA BUZĂU. 41 DE CAZURI NOI DE CORONAVIRUS

Încă un val de confirmări în județul Buzău. Ieri, potrivit autorităților din sănătate, au fost înregistrate 41 de cazuri noi de coronavirus. Între timp, Direcția de Sănătate Publică a reușit să găsească soluții pentru internarea unor pacienți care erau la domiciliu, din cauza lipsei de locuri din spitale.  

cazuri coronavirus spitalNumărul cazurilor de Covid, la nivelul județului Buzău, a ajuns la 1.222, de la începutul pandemiei, după ce 41 de persoane au avut rezultate pozitive la testele efectuate de DSP, în ultimele 24 de ore.

Cifra ridicată menține criza locurilor de internare din unitățile destinate pentru tratatrea pacienților cu SARS CoV2. În continuare, 54 de buzoieni depistați cu coronavirus, asimptomatici sau cu simptome ușoare, se află izolați la domiciliu.

În momentul de față, 147 de persoane sunt în carantină la domiciliu și 192 de buzoieni sunt în izolare la domiciliu.

La nivelul județului Buzău, se constată o răspândire comunitară din ce în ce mai mare.

Cu toate acestea, nu există motive pentru ca vreo localitate să intre în carantină, potrivit noilor reglementări.

Din cele 1.222 de cazuri înregistrate de la începutul pandemiei, 672 reprezintă persoane declarate vindecate și externate, în timp ce 34 de buzoieni au decedat.  (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!