Publicat la: 09.06.2020. 18:28 / 537 views

ÎNCĂ UN VAL DE CAZURI, ÎN WEEKEND. FABRICĂ ÎNCHISĂ, MĂSURI SPECIALE ÎN DOUĂ CENTRE

Mai multe cazuri de coronavirus, înregistrate în scurt timp, au pus în alertă autoritățile buzoiene din sănătate. O fabrică de confecții a fost închisă iar la două centre de ocrotire din județ au fost luate măsuri speciale, după depistarea unor angajați cu Covid-19. Cazuri pozitive au fost anunțate și la UPU Buzău.

ambulanta ramnicBuzoieni confirmați pe bandă rulantă, în weekend-ul prelungit care a trecut. Pe lângă alți pacienți internați și diagnosticați cu Covid-19, autoritățile din sănătate au avut de-a face cu situații noi, cum ar fi la o fabrică de confecții din oraș, la un azil din Râmnicu Sărat, la un centru de plasament din municipiul Buzău, precum și la secția UPU a celei mai mari unități spitalicești din județ.  

De la primele cazuri confirmate în rândul angajatelor de la fabrica de confecții, Direcția de Sănătate Publică a decis suspendarea activității de producție și izolarea acasă a aproape o sută de angajate.

Măsuri speciale s-au luat și la azilul de bătrâni din Râmnicu Sărat și la centrul de plasament din municipiu, unde au fost depistați pozitiv cei doi angajați.

Astăzi, au mai fost confirmate două cazuri de coronavirus. Este vorba despre o angajată de la azilul din Râmnicu Sărat și un bărbat internat la o unitate spitalicească din Capitală.

În aceste condiții, numărul îmbolnăvirilor cu coronavirus de la nivelul județului Buzău a ajuns la 225, cazuri înregistrate de la începutul pandemiei. Direcția de Sănătate Publică anunță că 129 de persoane au fost declarate vindecate și externate. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!