Publicat la: 25.06.2020. 18:22 / 372 views

ÎNCĂ UN VAL: 24 DE CONFIRMĂRI, ÎNTR-O ZI. FOCARE DE COVID-19 ÎN DOUĂ CENTRE PENTRU COPII

Încă un val de confirmări într-o singură zi la Buzău. Nu mai puțin de 25 de cazuri au fost anunțate de autorități. Șase dintre situații sunt reprezentate de angajați de la centrul de ocrotire de la Beceni și de la un centru pentru copii cu handicap sever din municipiul Buzău.

spital ramnic 1În ultimele 24 de ore, bilanțul confirmărilor reprezintă încă un record negativ pentru județul Buzău. Autoritățile au raportat 25 de pacienți diagnosticați cu coronavirus.

Direcția de Sănătate Publică Buzău a declarat focar de Covid-19 la Complexul de Servicii Comunitare Beceni  și la Complexul de Servicii nr. 8 din Buzău, unde au fost confirmate câte 3 cazuri de îmbolnăvire, toate în rândul personalului. Un al șaptelea angajat a fost pozitivat în timp ce se afla în izolare la domiciliu. DSP a declanșat o anchetă epidemiologică. Minorii din centre urmează să fie testați.

Cu cele 25 de noi cazuri, cifra îmbolnăvirilor la nivelul județului Buzău, de la începutul pandemiei, a ajuns la 467.

Aproape 250 de cazuri de coronavirus au fost confirmate la Buzău în ultimele două săptămâni. (Mihai Bunăziua)

 

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!