Publicat la: 03.06.2019. 18:02 / 441 views

ÎNCĂ UN SEZON ÎN LIGA ZIMBRILOR. HC BUZĂU A REUŞIT SALVAREA, LA BARAJUL DE LA DROBETA

Două victorii în grupa turneului de baraj de la Drobeta Turnu Severin, pentru HC Buzău. Cele şase puncte acumulate au fost mai mult decât suficiente, pentru menţinerea în elita handbalului românesc. „Lupii” au reuşit să scape de emoţii chiar după primele două partide, în care au învins pe CSM Alexandria şi CSM Sighişoara.

handbal hc buzauFurtună la Dunăre, în weekend. HC Buzău a demolat, în primele două partide ale turneului de baraj, atât pe CSM Alexandria, cât şi pe CSM Sighişoara. Ambele echipe, venite din eşalonul secund pentru a încerca promovarea, nu au reuşit să facă faţă mai experimentaţilor jucători de la Buzău.

În prima partidă „Lupii” s-au impus cu 32 la 22, în faţa celor de la CSM Sighişoara, într-o partidă în care elevii lui Eliodor Voica au jucat în regim de croazieră, având în vedere că mai aveau încă două meciuri de disputat.  După ce la pauză conduceau cu 16 la 9, buzoienii n-au mai forţat în a doua repriză.

Scenariul s-a repetat în meciul cu Alexandria, partidă în care nu s-a pus niciun moment problema învingătoarei. La final, buzoienii s-au impus la 11 goluri diferenţă, 39 la 28.

În ultimul meci al grupei, HC a trebuit să se recunoască învinsă în faţa unei echipe cu care pierduse ambele meciuri ale sezonului regulat. Cu toate că rezultatul conta doar pentru palmares, handbaliştii de la Făgăraş au abordat meciul ca pe unul de play-off/play-out, impunându-se cu 30 la 23.

Pentru sezonul viitor, şefii de la HC intenţionează să întărească serios lotul, astfel ca echipa buzoiană să nu mai treacă prin emoţiile barajului pentru evitarea retrogradării. (Andrei Solomon)

turneul de baraj

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!