Publicat la: 10.10.2018. 18:25 / 1.053 views

ÎNCĂ UN SENS UNIC, DE MÂINE, PE STRADA SCULPTURII

Pe o altă stradă din Buzău vor fi schimbate regulile de circulaţie rutieră. De mâine, pe strada Sculpturii se va circula doar într-un singur sens. Riveranii vor avea o perioadă de graţie de câteva zile pentru a se obişnui cu noile reguli.

strada sculpturiiDe mâine, încă o stradă din Buzău va avea sens unic. Este vorba despre strada Sculpturii, care va închide astfel cercul dintre străzile Victoriei şi Aurorei.

Comisia de securitate rutieră a municipiului a introdus reguli noi de circulaţie auto pe mai multe străzi din Buzău.

Primăria acordă riveranilor o perioadă de graţie de câteva zile, pentru a se familiariza cu noile trasee.

De mâine, pe strada Sculpturii se va circula pe un singur sens, dinspre Victoriei către intersecţia cu Aurorei.

Buzăul se înscrie astfel în tendinţele europene de a se fluidiza traficul auto din marile aglomerări urbane cu ajutorul străzilor cu sens unic. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!