Publicat la: 30.10.2020. 19:30 / 613 views

ÎNCĂ UN RECORD NEGATIV: 70 DE ÎMBOLNĂVIRI. D.S.P. BUZĂU A ANUNȚAT ȘI DOUĂ DECESE

Avem un nou record negativ de îmbolnăviri de COVID, în ultimele 24 de ore, la nivelul județului Buzău. Direcția de Sănătate Publică anunță și două decese.

teste coronavirusAutoritățile buzoiene din sănătate au raportat astăzi nu mai puțin de 70 de noi cazuri de coronavirus, la nivelul județului Buzău. Potrivit D.S.P., s-au mai înregistrat și două decese. E vorba despre doi pacienți, octogenari, cu comorbidități.

Pe de altă parte, din cauza COVID a apărut și azi încă o unitate de învățământ închisă. Elevii de la școala gimnazială Cernătești vor învăța exclusiv online, până pe data de 9 noiembrie, după ce un cadru didactic a fost depistat cu coronavirus. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!