Publicat la: 14.01.2021. 18:27 / 606 views

ÎNCĂ UN PROTEST AL CADRELOR MEDICALE. SINDICALIȘTII “SOLIDARITATEA”, ÎN FAȚA PREFECTURII

Astăzi după-amiază, a venit rândul sindicaliștilor buzoieni de la „Solidaritatea” să protesteze în fața Prefecturii, nemulțumiți de nerespectarea unor promisiuni pentru angajații din sănătate. Pichetarea din fața Casei Albe a început cu un moment de reculegere în memoria Adelinei Andrei, asistenta de la UPU care a pierdut lupta cu noul coronavirus.

solidaritatea 4 solidaritatea 5

Manifestarea, la care au participat aproape 50 de persoane, a continuat cu citirea listei de solicitări din partea sindicatului „Solidaritatea”.

Printre revendicări se numără asigurarea protecției și securității salariaților în riscului îmbolnăvirii cu COVID, creșterea salariilor de bază pentru toate categoriile de lucrători începând cu 1 ianuarie și acordarea stimulentului de risc pe întreaga durată a pandemiei pentru toți angajații din sănătate.

Sindicatul “Solidaritatea” este parte din “Cartel Alfa”, federație care are programate mai multe proteste în această perioadă.  

În timpul protestului, o delegație a sindicaliștilor a mers la discuții cu prefectul interimar, Adina Moiseanu, căruia i-a înmânat un memoriu.

Nu în ultimul rând, reprezentanții cadrelor medicale spun că, prin politica guvernamentală, s-a ajuns ca breasla din prima linie să fie criticată din ce în ce mai mult în societate.

Toți sindicaliștii din sănătate sunt deciși să continue protestele, în cazul în care guvernanții nu vor ține cont de revendicări. (Mihai Bunăziua)

Link video

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!