Publicat la: 27.06.2019. 18:22 / 940 views

ÎNCĂ UN POD ÎN REPARAŢII. PE DN 2 E 85, LA GURA CÂLNĂULUI

Încă un pod a intrat în reparaţii. Aleile pietonale ale podului de la Gura Câlnăului, pe DN 2 E 85, urmează să fie consolidate. Lucrările au început săptămâna aceasta şi sunt efectuate la comanda secţiei buzoiene a Drumurilor Naţionale.  

pod calnau 2Lucrările au început cu trotuarul de pe sensul de mers către Râmnicu Sărat. Intervenţia era în planul de întreţinere aprobat pentru acest an, însă, conincidenţă sau nu, muncitorii au demarat reparaţiile la doar câteva zile după ce o parte din pasajul pietonal al podului de la Marghiloman  s-a prăbuşit.

La podul de la Gura Câlnăului, marginile destinate pietonilor vor fi întârite, mai ales că în ultima perioadă au dat semne de degradare. De asemenea, vor fi înlocuite balustradele. Lucrările vor fi efectuate pe ambele sensuri de mers ale podului iar pe perioada reparaţiilor, traficul pe pod se va desfăşura cu restricţii. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!