Publicat la: 06.05.2019. 18:13 / 594 views

ÎNCĂ UN PAS PENTRU SALVAREA DE LA RETROGRADARE. HC BUZĂU A TRECUT DE SUCEAVA, CU 28 LA 20

Victorie vitală pentru HC Buzău, ieri, în Sala Sporturilor. „Lupii” au reuşit să treacă de CSU Suceava, urcând, astfel, pe pozitia a patra, a play-out-ului. Buzoienii au avut la dispoziţie o singură zi de odihnă, după ce joi au evoluat la Baia Mare, cu Minaur.

handbal baieti hc buzauLa doar trei zile de la înfrângerea clară cu Minaur, „Lupii” au reuşit să-şi treacă în cont o victorie vitală, cu CSU Suceava. Băieţii lui Eliodor Voica s-au impus, 28 la 20, cu CSU Suceava, menţinându-se în cursa pentru evitarea retrogradării.

Cel mai bun om al buzoienilor a fost Alex Asoltanei, extrema reuşind să-şi treacă în cont nouă reuşite. Fostul dinamovist a fost secondat de Shahoo Nosrati, interul iranian marcând de cinci ori.

Seria de foc a buzoienilor continuă miercuri. HC va juca acasă, cu CSM Făgăraş, de la ora 18. În turul play-out-ului, „lupii” au pierdut la Făgăraş, cu 17 la 22. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!