Publicat la: 30.06.2020. 18:20 / 550 views

ÎNCĂ UN FOCAR DE COVID. 32 DE CAZURI CONFIRMATE ÎNTR-O ZI

Încă un record negativ, la nivelul județului Buzău, în privința evoluției noului coronavirus: 32 de cazuri confirmate în doar o zi. De asemenea, DSP a declarat focar de Covid-19 într-un alt centru social din județ. Este vorba despre Centrul Rezidențial pentru Victimele Violenței în Familie din Rm. Sărat.

 pacienti covid 19 spital rm sarat centru violenta domestica

În urmă cu două săptămâni, Buzăul a mai înregistrat un număr atât de mare de pacienți diagnosticați cu Covid-19, în doar o zi.

Dintre cele 32 de persoane confirmare în ultimele 24 de ore, patru au fost testate la laboratoare private, iar celelalte au primit rezultatul de la specialiștii laboratorului PCR din cadrul DSP.

Printre pacienții diagnosticați în ultimele 24 de ore se află șase persoane, atât copii, cât și mame, din Centrul Rezidențial pentru Victimele Violenței în Familie din Râmnicu Sărat. În aceste condiții, Direcția de Sănătate Publică a declarat focar de Covid-19 la centrul social râmnicean.

Având în vedere numeroasele cazuri înregistrate în ultima perioadă, Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat, unitate suport pentru pacienți cu coronavirus, a ajuns din nou aproape de limita capacității de internare. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!