Publicat la: 09.07.2020. 18:35 / 579 views

ÎNCĂ UN DRUM REABILITAT DE CONSILIUL JUDEȚEAN. ASFALT PE DRUMUL CE LEAGĂ SATUL FINȚEȘTI DE DN 1B

Un drum de interes turistic, ce nu a mai fost asfaltat de peste 30 de ani și care era grav afectat de alunecările de teren, este consolidat în această perioadă din fonduri proprii ale Consiliului Județean . Este vorba despre drumul ce leagă satul Fințești, comuna Năieni, de DN 1B Buzău-Ploiești.

neaguUn drum județean grav afectat de alunecările de teren este reabilitat de Consiliul Județean și va fi redat circulației în condiții optime. Este vorba despre drumul ce face legătura între satul Fințești, comuna Năieni, de DN 1B Buzău-Ploiești.

Având în vedere alunecările de teren din zonă, dar și faptul că nu a mai beneficiat de lucrări de reabilitare în ultimii 20 de ani, lucrările ce se fac la drum sunt unele complexe ce necesită consolidări.

Președintele Consiliului Județean a dat asigurări că aceleași demersuri pentru reabilitarea drumului le va face și pe DJ 102F Cănești – Chiliile. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!