Publicat la: 02.11.2017. 19:10 / 886 views

ÎNCĂ UN DERBY PENTRU HANBALISTELE DE LA GLORIA. FETELE PLEACĂ LA BUCUREŞTI, PENTRU PARTIDA CU DINAMO

Ghinion pentru handbalistele de la SCM Gloria Buzău. Meciul cu Dinamo Bucureşti vine la puţin timp dupa ce bucureştenii au înregimentat aproape tot lotul naţional de tineret, transformandu-se, peste noapte, într-una din echipele bune ale seriei. Astfel, partida de sâmbătă se anunţă a fi cea mai grea de până acum, pentru buzoience.

handbal antrenamentDupă un parcurs impecabil, elevele lui Romeo Ilie ar fi plecat ca favorite clare, în meciul cu Dinamo Bucureşti, o echipă în reconstrucţie, după sincopa de anul trecut. Staff-ul buzoian avertizează, totuşi, că gruparea bucureşteană nu mai este în niciun caz echipa care se zbătea undeva în subsolul clasamentului. Dinamo tocmai a transferat aproape tot lotul naţional de tineret, astfel că buzoiencele vor primi o replică pe măsură.

Bucureştenii urmează să legitimeze încă două handbaliste străine de certă valoare. În opinia lui Romeo Ilie, Dinamo ar deveni, astfel, cea mai puternică echipă din divizia A.

Echipa buzoiană, şi-aşa restrânsă numeric, a mai primit o lovitură. Nicoleta Vlad, accidentată la cot, va lipsi cel mai probabil de la meciul din weekend. Îmbucurătoare este revenirea Roxanei Tabarcea care astazi a venit la antrenament.

Cu şapte victorii din tot atâtea meciuri, Gloria ocupă locul al doilea în seria A a diviziei A, la egalitate de puncte cu CSU Neptun Constanţa, echipă ce a disputat opt partide. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!