Publicat la: 15.09.2020. 18:33 / 174 views

ÎNCĂ UN DECES, ÎN FOCAR DE COVID. 12 ÎMBOLNĂVIRI, ÎN ULTIMELE 24 DE ORE

Pentru a treia săptămână la rând, Buzăul se află pe lista județelor cu o tendință de scădere a cazurilor de COVID-19. De la începutul pandemiei, peste 2000 de buzoieni s-au vindecat de coronavirus. Între timp, a mai fost înregistrat un deces într-unul dintre focarele izbucnite la caminele de bătrâni.

spital ramnic 3Potrivit statisticilor prezentate de Institutul Național de Sănătate Publică, în săptămâna 7 – 13 septembrie, județul Buzău a înregistrat din nou un trend descendent al cazurilor de coronavirus. 

Săptămâna aceasta a început tot cu un număr scăzut de îmbolnăviri. Ieri au fost confirmate doar 12 cazuri noi de COVID.

În ultimele 24 de ore, autoritățile din sănătatate au înregistrat și două decese, unul dintre acestea fiind semnalat în focarul de Covid de la Căminul de bătrâni din Râmnicu Sărat. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!