Publicat la: 19.11.2020. 19:27 / 547 views

ÎNCĂ UN DECES AL UNUI PACIENT CU COVID. ALTE 94 DE PERSOANE INFECTATE

Numarul deceselor inregistrate in randul pacientilor infectati cu noul coronavirus a ajuns la 143. Este vorba despre un septuagenar internat la Spitalul din Ramnicu Sarat, dupa ce initial se prezentase la UPU Buzau. Alte 94 de persoane au fost confirmate, in ultimele 24 de ore, ca pozitive la testul Covid.

ambulante 2Încă un deces, în rândul persoanelor confirmate ca fiind infectate cu noul coronavirus. Este vorba despre un pacient în vârstă de 71 de ani care s-a prezentat inițial la UPU, cu simptomatologie respiratorie. După ce a fost testat și confirmat cu Sars Cov-2, a fost transferat la Spitalul Râmnicu Sărat. Din păcate, starea acestuia s-a agravat progresiv și a survenit decesul. Pacientul suferea de ciroză hepatotoxică

Din datele furnizate de Direcția de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în județul Buzău au mai fost confirmate 94 cazuri noi de persoane infectate cu Sars Cov-2. Șaisprezece pacienți au fost diagnosticați în laboratoare private de analize în timp ce alți doi au fost confirmați ca infectați în unități sanitare din alte județe. Pacienții au vârste cuprinse între 1 și 93 de ani.

Peste 5600 de persoane au fost confirmate pozitiv, de la începutul pandemiei pînă în prezent, pe raza județului Buzău. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!