Publicat la: 13.04.2020. 18:50 / 732 views

ÎNCĂ UN CAZ DE COVID-19, LA BUZĂU. REVENIT DIN ANGLIA, BĂRBATUL ERA ÎN CARANTINĂ

Încă un caz de coronavirus, la Buzău! Medicul Carmen Scântei, de la D.S.P., a declarat, la Campus TV, că a fost confirmat al 14-lea caz de coronavirus de la Buzău. Este vorba despre un pacient în vârstă de 37 de ani, revenit din Anglia, aflat într-unul dintre centrele de carantină din judeţ. Bărbatul a fost preluat şi internat la Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat.

caz coronavirus (2)În această după-amiază, oficialii Direcţiei de Sănătate Publică au confirmat al 14-lea caz de coronavirus de la Buzău. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 37 de ani, revenit din Anglia şi aflat într-unul dintre centrele de carantină din judeţul nostru. Anunţul a fost făcut de medicul Carmen Scântei, de la D.S.P. Buzău, într-o intervenţie telefonică, la emisiunea D’ale buzoianului, de la Campus TV.

Pacientul a fost dus la Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat, acolo unde mai sunt încă trei persoane internate, având diagnosticul de coronavirus. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!