Publicat la: 16.06.2017. 18:20 / 2.230 views

ÎNCĂ UN ACCIDENT ÎN INTERSECŢIA GROAZEI. O GRAVIDĂ A AJUNS LA SPITAL

Continuă şirul de accidente grave la intersecţia străzilor Plevnei şi Colonel Buzoianu. O gravidă a trecut prin clipe de coşmar, după ce maşina pe care o conducea a fost lovită în plin de un şofer neatent care nu a oprit la stop în intersecţia blestemată. Femeia a ajuns în stare de şoc la spital.

acc 2 acc 1

Accidentul s-a produs spre orele amiezii  Un şofer de 53 de ani, din Buzău, aflat la volanul unui autoturism Fiat care circula pe strada Plevnei, nu a oprit la stop şi a izbit un Seat care circula regulamentar, pe drumul cu prioritate. După coliziune, ambele maşini au fost avariate.

Alertaţi de zgomot, mai mulţi vecini au sărit să o scoată pe gravidă din maşină. 

Gravida a fost transportaă a spital, în stare de şoc, cu traumatisme la membre şi la cap. Celălalt şofer şi soţia au refuzat ajutorul asistenţilor de la Ambulanţă, spunând că nu au suferit traume în urma accidentului .

Localnicii din zonă sunt extrem de nemulţumiţi de faptul că autorităţile nu iau măsuri pentru a preveni astfel de evenimente, deşi au solicitat în scris Primăriei montarea dispozitivelor de reducere a vitezei.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanţele exacte ale producerii accidentului. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>