Publicat la: 07.07.2020. 18:44 / 463 views

ÎNCĂ TREI PACIENȚI CU COVID AU DECEDAT. NUMĂRUL TOTAL AL DECESELOR A AJUNS LA 21

Inca trei decese ale unor pacienti cu covid 19 au fost inregistrate azi, la Buzau, conform datelor furnizate de Directia de Sanatate Publica. Este vorba despre trei bolnavi cu varste cuprinse intre 71 si 82 de ani. Tot azi, la nivel de judet, au fost inregistrate alte 8 noi cazuri de imbolnavire.

covid 1Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în județul Buzău au mai fost confirmate 8 noi cazuri de îmbolnăvire cu noul Coronavirus.

Pacienții nou confirmați au vârste cuprinse între 20 și 76 de ani și au fost internați la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat și la Spitalul Județean de Urgență Buzău.

Ancheta epidemiologică este în desfășurare

De asemenea, tot astazi, au fost înregistrate alte trei decese ale unor pacienți infectați cu coronavirus. Este vorba despre trei vârstici, cu vârste cuprinse între 71 și 82 de ani.

Un bărbat în vârstă de 74 de ani, internat la Spitalul Județean de Urgență Buzău. Comorbidități: ciroză hepatică, insuficiență hepatică cronică,

Un bărbat în vârstă de 82 de ani, internat la Spitalul Județean de Urgență Buzău. Comorbidități: cardiopatie ischemică cronică, insuficiență ventriculară stânga, infarct miocardic, accident vascular cerebral.

Al treilea caz este al unei femei în vârstă de 71 de ani, internată la Spitalul Județean de Urgență Buzău, fără comorbidități, fără istoric de internare la SJU Buzău

Între timp, după ce saptămâna trecută DSP Buzău epuizase stocul de kituri de testare pentru PCR, În cursul zilei de azi au sosit 200 de kituri de testare, urmând ca alte 2000 să sosească zillele următoare.

În tot acest timp, toate probele recoltate la Buzău au fost trimise pentru procesare, la București. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!