Publicat la: 28.04.2020. 18:20 / 632 views

ÎNCĂ PATRU CAZURI NOI DE COVID-19, LA BUZĂU. TREI DINTRE PACIENŢI SUNT COPII SUB 14 ANI

Încă patru cazuri de coronavirus au fost confirmate în judeţul Buzău. Este vorba despre trei copii şi o femeie tânără. Au fost contacţi ai celor doi buzoieni confirmaţi în weekend cu Covid-19. Ei fac parte dintr-un grup de 13 persoane venite din Anglia şi intrate direct în carantină într-un centru din Buzău.

transport cu izoletaAstăzi, numărul cazurilor confirmate până acum în judeţul Buzău a cunoscut cea mai mare creştere, ajungând la 20.

Cele patru persoane diagnosticate cu coronavirus au intrat în contact direct cu cei doi buzoieni, socru şi noră, confirmaţi cu Covid-19, în urmă cu două zile. Vestea bună e că ei nu au intrat în comunitate. Cu toţii fac parte dintr-un grup de 13 persoane revenite din Anglia, odată ajunse sub escortă, de la graniţă, fiind introduse într-un centru de carantină din Buzău.

Trei dintre pacienţii noi sunt copii cu vârste sub 14 ani. Minorii au fost internaţi la Institutul “Matei Balş” din Capitală. Persoana adultă este o femeie tânără. Ea a fost internată la Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat, unitate suport de Covid-19. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!