Publicat la: 20.05.2020. 18:28 / 548 views

ÎNCĂ PATRU CADRE MEDICALE DEPISTATE POZITIV. DOUĂ ASISTENTE ȘI DOUĂ INFIRMIERE DE PE SECȚIA ORL

Situaţia se agravează, la Spitalul Judeţean Buzău. Azi au fost confirmate alte patru cazuri pozitive, în cea mai mare unitate spitaliceasca din judeţ. Este vorba despre două asistente şi două infirmiere, toate patru de pe secţia ORL.

Still0520_00011 Still0520_00010

Două asistente și două infirmiere de pe secția ORL a Spitalului Județean de Urgență Buzău au fost infectate cu noul coronavirus, asta la doar o zi după ce un medic de pe aceeași secție a fost confirmat si transferat la București. Așadar, numărul infectărilor cadrelor medicale din Spitalul Județean ajunge la 13.

Ca o primă măsură de urgență, s-a luat decizia dezinfecției etapizate în cadrul secției ORL. De asemenea, în ceea ce privește internările, vor fi primate doar urgențele. La momentul actual, secția găzduiește treisprezece pacienți.

Reprezentanții Spitalului Județean au declarat că nu se pune problema închiderii secției ORL. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!