Publicat la: 13.11.2020. 19:30 / 493 views

ÎNCĂ O ZI CU APROAPE 100 DE CAZURI NOI. BEBELUȘ DE 4 LUNI, CEL MAI MIC DINTRE PACIENȚI

Încă o zi cu aproape o sută de cazuri noi de coronavirus, la nivelul județului Buzău. Astăzi, numărul deceselor a ajuns la 137. Direcția de Sănătate Publică se confruntă cu cea mai grea perioadă de la începutul pandemiei. Tot astăzi, încă o comună buzoiană a intrat în scenariul roșu.

smurd 1Rata de infectare la nivelul județului Buzău a ajuns la 2.19 cazuri la mia de locuitori. Pe municipiul Buzău, rata a crescut la 4.45 de îmbolnăviri COVID la mia de locuitori, astfel că sunt slabe șanse ca, în curând, orașul să iasă din scenariul roșu.

Autoritățile din sănătate au anunțat încă 99 de noi îmbolnăviri confirmate ieri, la nivelul întregului județ.

D.S.P. a raportat și două decese, unul dintre acestea fiind al maseurului de la Secția Neurologie a Spitalului Județean de Urgență Buzău, secție declarată focar de COVID.

Între timp, comuna Topliceni a intrat în scenariul roșu, după depășirea ratei de infectare de 3 la mia de locuitori. Barurile și restaurantele au fost închise, iar activitățile cu jocuri de noroc au fost interzise.

În momentul de față, la nivelul județului Buzău, peste 1100 de persoane infectate cu COVID, asimtomatice sau cu simptome ușoare, sunt în izolare la domiciliu. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!