Publicat la: 28.02.2019. 19:10 / 1.250 views

ÎNCĂ O VICTORIE ÎN HANDBALUL BUZOIAN. HC BUZĂU A ÎNVINS, ASEARĂ, PE CSM BACĂU

hc 1Urale şi aplauze în picioare, aseară, pentru HC Buzău. „Lupii” şi-au trecut în cont o victorie importantă, obţinută chiar în detrimentul unei candidate la salvarea de la retrogradare, CSM Bacău. Buzoienii au revenit în a doua repriză, reuşind să întoarcă soarta partidei, după ce oaspeţii se distanţaseră, la un moment dat, la trei goluri. La finele meciului, tabela arăta 27 la 23 pentru Buzău.

De notat, din nou, aportul publicului la victoria obţinută de buzoieni. De altfel, Sala Sporturilor Romeo Iamandi, fieful echipelor de handbal buzoiene, a devenit cunoscută ca un loc unde oaspeţilor le este foarte greu să se impună, graţie microbiştilor buzoieni.

După victoria de aseară, HC  a urcat pe locul 10, cu optsprezece puncte. Etapa viitoare, buzoienii se vor deplasa la Focşani, pentru partida cu CSM, din localitate. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!