Publicat la: 11.03.2020. 19:40 / 1.553 views

ÎNCĂ O SUSPICIUNE DE CORONAVIRUS, LA BUZĂU. FEMEIE REVENITĂ DIN GERMANIA, IZOLATĂ LA SPITAL

Încă o suspiciune de coronavirus, la Buzău. O femeie, în vârstă de 46 de ani, a fost izolată într-un modul, în curtea Spitalului Județean. Buzoianca a revenit din Germania, în urmă cu 10 zile. Medicii i-au recoltat probe și le-au trimis la Institutul “Matei Balș”.

suspiciuneÎn această dimineață, la Spitalul Județean de Urgență s-a prezentat o femeie, care a declarat că, în data de 1 martie s-a întors din Munchen. Ea a decis să meargă la spital pentru că avea dureri de spate și tuse ușoară, spun autoritățile buzoiene. Conform procedurii, femeia a fost dusă într-unul dintre modulele din imediata apropiere a Secției UPU. I s-a făcut testul rapid de gripă, rezultatul fiind negativ. S-a luat decizia efectuării unui test de coronavirus, astfel că probele au fost trimise la Institutul “Matei Balș”.

Pe lista persoanelor pentru care s-a confirmat, ieri, îmbolnăvirea cu COVID-19, figurează și o femeie din București revenită tot din Munchen, în data 7 martie. 

La Buzău, avem un caz confirmat de coronavirus. Luni, pacienta, în vârstă de 73 de ani, a fost transferată la București. Primele analize ale celor trei persoane cu care femeia a intrat în contact direct au ieșit negative.

Între timp, ieri, la Tabăra Școlară Arbănași, au fost duși 10 buzoieni, reveniți din Italia, pentru a sta în carantină timp de 14 zile.

Alte aproape 250 de persoane se află în izolare la domiciliu. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!