Publicat la: 03.02.2017. 18:39 / 925 views

ÎNCĂ O SEARĂ DE PROTESTE. PESTE 400 DE BUZOIENI S-AU ADUNAT PE PLATOU

Încă o seară de proteste pe platoul din Piaţa Dacia. Peste 400 de buzoieni s-au adunat în faţa Primăriei, cerând abrogarea ordonanţei de modificare a codului penal şi de procedură penală. A fost cea mai amplă manifestare desfăşurată la Buzău de la declanşarea protestelor.

proteste joiNumărul participanţilor la protestele organizate în Piaţa Dacia creşte de la o zi la alta. Aseară, peste 400 de buzoieni au participat la manifestare, înarmaţi cu steaguri, pancarte, fluiere şi vuvuzele.

Ca de obicei, mobilizarea pentru protest s-a făcut pe facebook. Buzoienii sunt chemaţi în Piaţa Dacia în fiecare seară, de la ora 18.00, până duminică, atunci când în Capitală este anunţată o manifestare cu un număr record de participanţi. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!