Publicat la: 23.09.2020. 18:30 / 720 views

ÎNCĂ O ȘCOALĂ ÎNCHISĂ DE COVID. APROAPE 900 DE ELEVI ÎNVAȚĂ ONLINE

Încă o școală din județ închisă din cauza COVID. Aproape 900 de elevi de la Școala nr. 1 din Râmnicu Sărat au intrat în scenariul roșu, după apariția unor îmbolnăviri în rândul personalului unității. O învățătoare și soțul ei, administrator al școlii, au fost diagnosticați cu coronavirus.

scoala ramnic 3 scoala ramnic 2

Astăzi, la Școala Gimnazială nr. 1 din Râmnicu Sărat nu s-a mai prezentat niciun elev. Ieri după-amiază, autoritățile din sănătate și din educație au decis închiderea unității de învățământ, după ce o învățătoare și soțul ei, administrator al unității, au fost depistați cu coronavirus. Astfel, toți copiii învață online.  Până acum, unitatea din Râmnicu Sărat a funcționat pe scenariul verde.  

Școala nr. 1 din Râmnicu Sărat este a doua închisă în județul Buzău, după apariția unor cazuri de coronavirus, de la începutul anului școlar. Unitatea de învățământ gimnazial de la Izvoru Dulce, comuna Merei, are cursurile fizice suspendate, după ce o profesoară a fost diagnosticată cu COVID. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!