Publicat la: 01.07.2019. 18:20 / 509 views

ÎNCĂ O MEDIE DE 10, DUPĂ CONTESTAŢII. ȘAPTE ELEVI AU TRECUT DE PRAGUL DE 5

Procentul mediilor peste 5 la evaluarea naţională a crescut uşor, la Buzău, după rezolvarea contestaţiilor. Șapte absolvenţi de gimnaziu au trecut de pragul critic, în timp ce un alt elev a obţinut media 10, după această ultimă etapă a capacităţii.

rezultate evaluare 1De la nivelul Buzăului, peste 400 de lucrări au fost reevaluate de profesori din alt judeţ. În urma recorectării tezelor de la limba română şi matematică, procentul mediilor peste 5 a crescut uşor, ajungând la aproape 72%.

Tot în urma contestaţiilor, numărul elevilor din Buzău cu medii de 10 a crescut la 11, după ce, la reevaluarea lucrării, un candidat a obţinut nota maximă la matematică.

Pentru absolvenţii de gimnaziu urmează admiterea la liceu. De miercuri, până pe 7 iulie, elevii şi părinţii, asistaţi de diriginţi, vor completa fişele cu opţiuni pentru clasele de liceu. Repartizarea computerizată are loc în data de 12 iulie. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!