Publicat la: 19.03.2021. 19:49 / 630 views

ÎNCĂ O ÎNCERCARE PENTRU UN SPITAL NOU. DEPUTATUL UNGUREANU VA DISCUTA CU PREȘEDINTELE NEAGU

spital nouDupă ce a promis în campania electorală că se va asigura că la Buzău se va construi un spital municipal nou, deputatul USR Emanuel Ungureanu a fost atacat de colegii parlamentari de la PSD, pe motiv că, până acum, nu s-a întâmplat nimic în vederea realizării proiectului. În replică, Ungureanu susține că, dimpotrivă, a făcut demersuri și că nu se va opri până nu va realiza proiectul.

După ce luna trecută a avut o discuție cu primarul Constantin Toma, pentru identificarea unui teren pe care ar putea fi ridicată unitatea medicală, deputatul Emanuel Ungureanu se va întâlni și cu președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu.

Proiectul privind ridicarea unui spital municipal în Buzău a fost lait-motivul campaniei electorale invocat de parlamentarul Emanuel Ungureanu, devenit din ales de Cluj, deputat de Buzău. (Mihai Bunăziua)

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. ion spune:

    un smecher ce cauta el de la cluj la buzau la buzau nu se gasea un smecher ca el . sa ne spuna si noua ce a facut pana acum concret .

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!