Publicat la: 19.03.2018. 19:48 / 525 views

ÎNCĂ O ÎNCERCARE EŞUATĂ DE BOICOT. LA „EMINESCU” ŞI AGRICOL S-AU GĂSIT PROFESORI DE “REZERVĂ”

După tentativa zadarnică de boicot la simularea examenului de capacitate, la testarea de azi s-a înregistrat un nou eşec sindical. În doar două situaţii au existat profesori, care au refuzat să se implice în organizarea primei probei scrise a bacalureatului simulat. Cu toate acestea, la “Eminescu” şi Agricol, Inspectoratul Şcolar a găsit soluţii pentru a suplini cadrele didactice retrase din comisiile de examen.

dobreMişcările sindicale de la Buzău cunosc un nou impas. Liderii au dorit boicotarea simulării examenului de bacalaureat, doar că, aşa cum s-a întâmplat în cazul simuării de la capacitate, acţiunea de protest nu a avut succes. Au fost două tentative, la Colegiul Naţional “Mihai Eminescu” şi la Colegiul Agricol, tentative dejucate de Inspectoratul Şcolar, care a găsit imediat înlocuitori pentru profesorii care au refuzat să facă parte din comisii.

Astfel, liderii celei mai puternice structuri din educaţia buzoiană se află în faţa unui nou eşec sindical.

La începutul lunii martie, majoritatea cadrelor didactice din judeţul Buzău au semnat pentru boicotarea simulărilor la examenele naţionale. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!